Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه شهاب دانش قم گفت: سومین کنفرانس بین‌المللی و بیست و پنجمین کنفرانس ملی مهندسی پزشکی از هفتم آذرماه امسال در دانشگاه شهاب دانش برگزار می‌شود. ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۶ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی کراری ظهر امروز در نشست خبری با موضوع سومین کنفرانس بین‌المللی مهندسی پزشکی کشور که در دانشگاه شهاب دانش برگزار شد اظهار داشت: دانشگاه شهاب دانش در سال 1385 تأسیس شده و درگذشته ازنظر تعداد دانشجوهای فنی در کشور آخر بود با تلاش‌هایی که صورت گرفت، رشد کمی و کیفی در این دانشگاه اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار هزار دانشجو، 80 هیئت‌علمی ثابت و سه دانشکده در این دانشگاه وجود دارد و آبان ماه سال گذشته نام این مرکز به دانشگاه ارتقا داده شد.

رئیس دانشگاه شهاب دانش استان قم تعداد دانشجویان بومی این دانشگاه را موردتوجه قرار داد و گفت: در سال 85 که این دانشگاه تأسیس شد بیش از 90 درصد دانشجویان غیربومی بودند که امروز این میزان برعکس شده و بیش از 90 درصد دانشجویان بومی هستند.

کراری بابیان موفقیت‌های این دانشگاه عنوان کرد: در بخش غیردولتی مؤسسات آموزش عالی اخیراً رتبه‌بندی می‌شود که دانشگاه شهاب دانش در بین این مؤسسات رتبه هفتم را از آن خود کرد و پس از موفقیت این دانشگاه، مراکز علمی دیگر در استان دایر شد. دانشگاه شهاب دانش در برخی از رشته‌ها سرمایه‌گذاری خاصی کرده و دراین‌بین معماری و مهندسی پزشکی جزو شاخص‌ها بوده و مهندسی پزشکی به‌صورت بین‌رشته‌ای مطرح است و امروز به این رشته اقبال بیشتری وجود دارد.

رئیس دانشگاه شهاب دانش استان قم رشته‌های مهندسی و پزشکی را دارای ارتباط و همپوشانی دانست و یادآور شد: رشته مهندسی پزشکی بسیار گستردگی داشته و امروزه برای درمان بیماری‌ها و پیشگیری از آن پیشرفت‌های چشمگیری صورت گرفته که عموم این دستاوردها از زمینه‌های مهندسی پزشکی است، به‌طور مثال امکانات و تجهیزات لازم برای بیماران را مهندسی پزشکی تأمین می‌کند.

کراری تأکید کرد: رشته مهندسی پزشکی برای نخستین بار در دانشگاه امیرکبیر راه‌اندازی شد و امروز در مقطع ارشد گرایش‌های جدیدی ازجمله مهندسی بافت تعریف‌شده و در سال‌های آینده دانشگاه شهاب دانش به سمت ایجاد این رشته‌های جدید و پرکاربرد حرکت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این روزها بیست و پنجمین کنفرانس ملی مهندسی پزشکی در کشور برگزار می‌شود و دانشگاه امیرکبیر به‌عنوان اولین دانشگاهی که این رشته را وارد دروس دانشگاهی کرد سال گذشته میزبانی این کنفرانس را بر عهده داشته که در سال جاری این میزبانی بر عهده دانشگاه شهاب دانش است.

رئیس دانشگاه شهاب دانش با اشاره به زمان برگزاری کنفرانس مهندسی پزشکی ابراز کرد: این کنفرانس در روز چهارشنبه هفتم آذرماه با برگزاری کارگاه‌ها انجام‌شده و روز هشتم آذرماه افتتاحیه این کنفرانس با حضور سه شخصیت مطرح علمی برگزار می‌شود و این کنفرانس تا عصر جمعه ادامه پیدا می‌کند.

کراری مقاله‌های ارائه‌شده به کنفرانس مذکور را موردتوجه قرار داد و تصریح کرد: در سال جاری 154 مقاله برای این کنفرانس ارائه‌شده که 100 مقاله از این تعداد پذیرفته می‌شود که 34 مقاله فارسی و 66 مقاله انگلیسی است.

وی با تأکید بر تأثیر حضور اساتید در ارتقاء رتبه علمی آن‌ها ابراز کرد: این کنفرانس امتیاز بازآموزی جامعه پزشکی را داشته و پزشک‌هایی که در این کنفرانس شرکت می‌کنند امتیازی برای آن‌ها درزمینهٔ ارتقاء رتبه علمی آن‌ها محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه شهاب دانش استان قم مطرح کرد: دانشگاه شهاب دانش تأسیس مرکز نوآوری را در دستور کار قرار داده که در قالب آن اساتید می‌توانند شرکت‌های دانش‌بنیان را تأسیس کنند تا با استفاده از این ظرفیت بتوان از تخصص افراد در بخش صنعت استفاده کرد.

کراری ادامه داد: راجع به سرنوشت فارغ‌التحصیلان این دانشگاه تا جایی که اطلاعات وجود دارد، برخی از افراد وارد بازار کار مرتبط با رشته می‌شوند و برای برخی دیگر این اتفاق رخ نمی‌دهد و برای حل این مشکل تا حد توان مرکز فارغ‌التحصیلان این دانشگاه تأسیس‌شده است.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه شهاب دانش  نیز عنوان کرد: یکی از مصادیق دیپلماسی علمی برگزاری همایش‌ها بوده و برای تحقق این امر درخواست میزبانی دانشگاه شهاب دانش برای کنفرانس بین‌المللی صادر شد که با آن موافقت به عمل آمد.

سید امین سلامتیان تأکید کرد: ایجاد انگیزه برای شرکت‌کنندگان در کنفرانس مهندسی پزشکی برای ما مهم بوده و تمامی بخش‌های دانشگاه برای این کنفرانس درگیر شده‌اند. مقالات در کمیته‌های علمی داوری شده‌اند که از بین این مقالات، مقالاتی که از استان قم وجود دارد نیز در بین آن‌ها به چشم می‌خورد.

انتهای پیام/ش

R7854/P1377/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۰۹۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، دانشگاه اسلامی سلطان احمد شاه در کوالالامپور، پایتخت مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است.

این کنفرانس از امروز یکشنبه (16 اردیبهشت‌ماه) با حضور روسای دانشگاه ها از 27 کشور اسلامی آغاز و تا روز سه‌شنبه (18 اردیبهشت ماه) ادامه دارد.

تاکید بر واقعیت آموزش و استراتژی‌های دیجیتال در آینده، تجارب علمی و آموزشی در دانشگاه‌های پیشرفته جهان معاصر، نقش آموزش دانشگاهی در حفظ محیط زیست و بیداری در جوامع عربی و اسلامی از موضوعاتی است که در این کنفرانس مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

ارتقای کیفیت آموزش در جهان اسلام به سطح آموزش جهانی، فعال کردن نقش‌آفرینی دانشگاه‌های دولتی و خصوصی در مسیر پیشرفت جامعه، تقویت آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه جوامع، ایجاد فضای رقابتی میان مراکز آموزشی در جهان اسلام، بردن ایده‌های کلی به سمت خلق نظام آموزشی جدید و پیشرفته به منظور آینده‌ای بهتر برای کشورهای درحال توسعه از اهداف این کنفرانس بین‌المللی است.


 

دیگر خبرها

  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود