Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز نوآوری دانشگاه شهاب دانش قم از آغاز فراخوان پذیرش استارت آپ‌های استان در مرکز نوآوری دانشگاه شهاب دانش خبر داد و گفت: این فراخوان  از ابتدای دی‌ماه به مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی زده‌شده و تا چهاردهم دی‌ماه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، عباسی  امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در دفتر خبرگزاری تسنیم استان قم، با اشاره به افتتاح و تأسیس نخستین مرکز نوآوری خصوصی در قم اظهار داشت: مرکز نوآوری شهاب دانش با مساحتی حدود 600 مترمربع با 16 تیم در آذرماه سال جاری افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مرکز نوآوری دانشگاه شهاب دانش قم افزود: ایده‌هایی که به این مرکز می‌آید ملزم به انجام چندین تعهد من‌جمله تأمین امکانات آموزشی و برخی اقلام لجستیکی است، همچنین با توجه به جدید بودن مفاهیم، این مرکز شبکه‌ای از مربیان و مشاوران و همچنین مکان پژوهشی را در اختیار تیم‌ها قرار می‌دهد.

وی در ادامه از آغاز فراخوان پذیرش استارت آپ‌های استان قم در مرکز نوآوری دانشگاه شهاب دانش خبر داد و گفت: این فراخوان  از ابتدای دی‌ماه به مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی زده‌شده و تا چهاردهم دی‌ماه ادامه دارد، علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت فرم مدل کسب‌وکار و اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی http://shdu.ac.ir مراجعه کنند.

مدیر مرکز نوآوری دانشگاه شهاب دانش قم در ارتباط با میزان استقبال از این فراخوان نیز اظهارداشت: تاکنون استقبال خوبی از فراخوان پذیرش استارت آپ‌های قم شده و حتی  قبل از انتشار فراخوان 5 ایده به دبیرخانه این مرکز آمده است.

عباسی بیان کرد: در مرکز نوآوری دانشگاه، علاوه بر ارائه خدمات به ایده پردازان نو، یک دوره شش‌ماهه در دو بازه زمانی دوماهه و چهارماهه برگزار می‌شود که با انجام شتاب‌ده‌ی و پرورش ایده‌ها، باید تکلیف به محصول رسیدن این ایده‌ها مشخص شود، در مرحله بعد باید این ایده‌ها در خود استان قم به مرحله تولید برسند.

وی در پایان از پایین بودن منابع اختصاص‌یافته به ایده‌های نوآورانه در قم انتقاد کرد و گفت: تنها یک‌صدم درصد این منابع در قم جذب می‌شود و بیشتر منابع جذب استان‌های اصفهان، مشهد و تهران می‌شود و ظرفیت شرکت‌های ایده پرداز در این رابطه پایین است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان قم اصحاب رسانه اصفهان قم مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند

ایده «دو دولتی» یکی از طرح‌های مناقشه‌برانگیزی است که هم در فلسطین و هم در رژیم صهیونیستی مخالفان جدی‌ای دارد، اما امریکا و شماری از متحدان اروپایی تل‌آویو، آن را نسخه نجات‌بخش شرایط فعلی می‌دانند.

به گزارش ایسنا، «اصغر زارعی»، کارشناس مسائل منطقه پذیرش طرح دو دولتی را رسمیت بخشیدن به رژیم صهیونیستی توصیف و تأکید کرد این طرح به لحاظ حقوقی هم مبنای قابل قبولی ندارد.

او در گفت‌وگو با «نورنیوز» در خصوص مطرح‌شدن ایده عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی از کشورهای عرب منطقه به خصوص عربستان و طرح موضوع دو ملیتی در مسئله فلسطین اظهارداشت: پس از گذشت ۸ ماه از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» و شکست‌ رژیم صهیونیستی از دست‌یابی به اهداف ابتدایی همچنین افزایش فشارهای بین‌المللی بر این رژیم جنایتکار در خصوص نسل‌کشی در غزه، موضوع فلسطین و آزادی قدس به یک گفتمان جهانی تبدیل شد.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی امروز از جانب متحدان سنتی خودش از جمله اروپا و آمریکای شمالی هم احساس تهدید می‌کند، گفت: رژیم صهیونیستی پیش از طوفان الاقصی به دنبال گسترش روابط خارجی خودش، تلطیف و بهبود روابط با کشورهای متخاصم و از جمله برخی کشورهای اسلامی و عربی بود و گام‌های بزرگی را همچون طرح ابراهیم برداشت، اما امروز شاهدیم که پس از گذشت ۸ ماه از فجایع غزه پرونده طرح صلح ابراهیم بسته شده است.

زارعی افزود: یکی از تلاش‌های پنهان رژیم صهیونیستی و آمریکا این است که وانمود کنند کماکان روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی از جمله عربستان، مصر و اردن عادی است و تغییری در روابط رژیم اسرائیل با این کشورها ایجاد نشده است.

زارعی تصریح کرد: در واقع یکی از مطالبه‌های اسرائیل و آمریکا از رهبران کشورهای عرب منطقه این است که آنها در مقابل فشار افکار عمومی و مقاومت‌ها علیه رژیم صهیونیستی در منطقه مقابله کرده و اجازه ندهند که این مقاومت‌ها و فشارها علیه تل‌آویو افزایش پیدا کند.

این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش جدی زیادی را جهت متقاعدکردن رهبران کشورهای عرب منطقه در راستای حمایت از آنها انجام می‌دهند و با مطرح‌کردن وعده‌هایی از جمله حمایت‌های نظامی با استفاده از تجهیزات و تسلیحات مدرن تحت لوای پروژه موهوم «ایران‌هراسی» و البته وعده ساخت نیروگاه اتمی برای آنها، تلاش می‌کنند تا رهبران کشورهای عرب منطقه را با خود همراه کنند.

وی با بیان اینکه راهکار دو دولتی برای حل مسئله فلسطین از اساس غیرمنطقی است، تصریح کرد: پذیرش طرح دو دولتی در واقع رسمیت‌بخشیدن به یک رژیم نامشروع و منحوس است که بیش از ۷۵ سال است سرزمین‌های فلسطین را غصب کرده است. پذیرش این موضوع، همان چیزی است که جریان سازشکار در منطقه، در کرانه باختری و جریان محمود عباس و امثال آنها به آن رویکرد مثبت داشته و آن را پذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • فراخوان پذیرش داوطلب برای حوزه علمیه استان
  •  فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • معرفی تیم‌های برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان‌های دخترانه گلستان
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • معرفی تیمهای برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان های دخترانه گلستان